PROJECTEN

maart – mei 2018

Corporate Recruiter Newpeople

Het aantrekken van nieuwe collega’s die aan de slag willen als Recruitment Consultant om het interne team te versterken.

januari 2017 – maart 2018

Projectmanager Retail Recruitment  at Hudson’s Bay (7 maanden)

De laatste maanden ben ik verantwoordelijk geweest voor het Recruitment van Hudson’s Bay.Dit hield onder andere de werving van 400 nieuwe collega’s in voor de nieuw te openen warenhuizen.

Corporate Recruiter HQ at Hudson’s Bay (10 maanden)

Hiring the absolute best talent in (fashion) retail to help build the most ambitious department store in the Netherlands.

juli 2015 – december 2016

Corporate Recruiter bij Royal BAM Group  

De afdeling Recruitment houdt zich bezig met de arbeidsmarktcommunicatie, werving & selectie van starters en professionals voor de Nederlandse BAM business lines en het managementtraineeprogramma van BAM. Met campus recruitment laten we toekomstige starters zien wat werken bij BAM daadwerkelijk betekent, en dat er binnen BAM veel mogelijkheden zijn. Dit doen we via direct, persoonlijk contact met de student, en door het zelf organiseren van projectbezoeken, cases, lezingen en onze BAM Inhousedag. Bij al onze activiteiten staat het persoonlijk contact met zowel de kandidaat als de BAM business line voorop.

Verantwoordelijk geweest voor de vacatures binnen Inkoop, woningbouw, hoofdkantoor en techniek.

januari 2015 – juli 2015

Interim Corporate Recruiter bij ArrangeGroup

ArrangeGroup is een interim en projectorganisatie op het gebied van Facility Management en Inkoop. De Interim Professionals hebben allen na de afronding van hun HBO/WO studie tussen de 0 en 7 jaar werkervaring opgedaan. Ze zijn breed inzetbaar op een breed scala aan projecten en functies en ondersteunen hiermee onze klanten. Tijdens de opdrachten zorgen wij voor individuele coaching en relevante opleidingen en trainingen, verzorgd door vooraanstaande opleidingsinstituten.

Als Coporate Recruiter ben ik verantwoordelijk voor het werven, selecteren en aannemen van nieuwe medewerkers voor ArrangeGroup en voor diverse facilitaire- en inkoopfuncties voor klanten.